blogz.blogg.se

2013-12-12
23:56:00

Höststorm & mediastormer
 
veckans egentliga Nyheter (Sammanfattas av mig,med obekväma sanningar och diverse maktspel "bakom kulisserna" blottlagda)



Om ...Quick Rättsskandalen

Forfarande är gubbtjyven Sture Bergwall dömd för dråp, grovt rån samt sexuella övergrepp. 
Stollen har levt rövare för skattepengar som det äkta psykfall han är men man borde låtit dessa 20 år varit bakom stängda dörrar istället för att lyssna på en patient som kan ha oädla motiv och vara manipulativ. Denna praxis följer man annars mig veterligen på samtliga instutioner där samtliga intagna faller under
Diagnosticeringskriterier enligt DSM-IV-TR

Dvs hade man hållt denna dåre´s  fantasier innanför murarna hade det aldrig intresserat Polisutredningen
och den verkliga världen som löpte på utanför Säters murar....

Den fristående (haha nåja)  sk dokumentär som SVT sände försökte göra sanning av...indicier. 
likt en konspirationsteori famlade man efter en slags personalhierarki på Säter*  som endast kunde visas med en liten animation där man ritat hierarkin på valfritt sätt och inte utvecklat resonemang bakom.
Och åter i hela programmet försöker man styrka ett påstående med att just hänvisa till samma animation (vi kallar den Säter-trädet)  där man upprepande säger att det var "hon"   "kvinnan" bakom Sture bergwall och eftersom tittarna får se budskapet att man ritat in denna kvinna högst upp med all annan personal underordnad sig i förgreningar gör man ju sanning av en idé.  Detta är ful enkel psykologi, ett trick. 




Lamberts har rätt men kan inte formulera sig för den tröga dumma massan tyvärr. Jag kan återkomma och utveckla för den som v e r k l i g e n    vill (behöver)


RYANAIR

stämmer piloter som snackar skit om företaget,och dess säkeret anonymt.

= gäsp. Finns säkert i deras anställningsantal skrivet i klausuler att man ej får uttala sig negativt om sin arbetsgivare under/efter anställningstiden. Inget ovanligt, men istället för att det sker på fikarummet slänger personerna ur sig samma sak digitalt och bekvämt med några knapptryckningar. Och blir sååå förvånade när denna regel fullständigt struntar i vilken form den applicerar på och även omfattar diskussionsforum på internet ,som precis likt pennan är ett i raden av kommunikationsverktyg att lägga på minnet.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: